"https://maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.6.3/css/font-awesome.min.css" />

We zijn altijd op zoek naar de mooiste spullen

Van je passie je werk kunnen maken – wie wil dat nu niet. Ons (Jan en Caroline Linders van Industrieel & Zo) is dat zeker gelukt. Altijd al bezig met het veranderen van het eigen interieur gecombineerd met een goede handelsgeest heeft geleid tot Industrieel & Zo. De nadruk ligt hierbij op het opnieuw gebruiken of hergebruiken van kwalitatief zeer sterke oude meubels. Meubels met een geweldig verhaal die zeker nog een tweede leven verdienen. In plaats van alles opnieuw te produceren, gebruikmaken van hetgeen al aanwezig is. Daar waar nodig herstelwerk en opknapwerk verrichten, maar voor de rest de ziel in het meubelstuk laten. 

Juist het verhaal achter het meubelstuk mag niet vergeten worden. Daarom reizen wij zelf door heel Europa om de spullen op te halen. Wij zien waar de stukken hebben gestaan en horen de mooie, soms emotionele of spannende verhalen. Een belangrijk onderdeel van onze passie is het delen van deze verhalen. 

INDUSTRIEEL & ZO

Ons verhaal en missie

Het verhaal van Industrieel & Zo begint officieel in maart 2015 in Ospel, met het aanmaken van de Facebook bedrijfspagina, de 1e mijlpaal! In datzelfde jaar bouwen we een loods achter onze eigen woning die al snel te klein blijkt. In 2016 verhuizen we de zaak daarom naar een veel grotere loods in hetzelfde dorp waar we 1000 m2 tot onze beschikking hebben. Dit pand herbergt oude authentieke kasten, werkbanken, industriële lampen, lockers, mooie accessoires en niet te vergeten oude winkelinterieurs. Sommige items zijn zo uniek en vinden wij zelf zo mooi dat we deze liefst voor onszelf achterhouden, maar ook deze vinden altijd weer een mooi plaatsje bij een tevreden klant. In deze branche is iedere handelaar eigenlijk een verzamelaar, soms is afscheid nemen van een bijzonder stuk heel moeilijk.

Vondsten

Soms worden we vanwege files door onze navigatie door kleine dorpjes geleid. Dan is het zaak om de ogen goed open te houden en even bij de bakker langs te gaan. Je weet maar nooit wat voor mooie oude industriële en vintage interieurs je zo kunt vinden

Aangeboden

Regelmatig krijgen wij berichten van mensen uit het binnen- en buitenland met een aanbod aan mooie unieke industriële of vintage stukken. Hier zitten vaak echte pareltjes tussen.

Uniek

Veel van onze items zijn zo uniek dat wij ze nooit vergeten en niet los willen laten. Soms willen we het zo lang mogelijk zelf houden (verzamelaars…) maar gelukkig komt er dan vaak een echte liefhebber voorbij. Dat maakt het makkelijk voor ons om los te laten.

CAROLINE LINDERS

CAROLINE LINDERS

EIGENARESSE

caroline@industrieelenzo.nl
+316 45 31 0701

Duizendpoot – van administratief tot poetsen.

Verantwoordelijk voor de verkoop, social media en administratie. Is een ster in het poetsen van de nieuwe binnenkomers.

JAN LINDERS

JAN LINDERS

EIGENAAR

jan@industrieelenzo.nl
+316 213 926 53

Handelaar in hart en nieren – neusje voor bijzondere items.

Verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop en social media. Is zeer handig en daarom vaak te vinden in de werkplaats.